Paylaş

Kocaeli’yi bırakın Marmara Bölgesinde nerde Gürcü STK’ların sosyal etkinliği olsa etkinliğinde mutlaka uğramadan yapmaz.

Kocaeli Arvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu (KARBAFED) Başkan Mikail Kalyoncu Kocaeli Artvinliler Derneği Başkanı Musa Özcan ve Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ile birlikte,

 Kocaeli’yi bırakın Marmara Bölgesinde nerde Gürcü STK’ların sosyal etkinliği olsa etkinliğinde mutlaka uğramadan yapmaz.

Bursa’nın Karacabey İlçesinde Gürcü vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları Boğazköy mahallesinde “Boğazköy Gürcü Kültür ve Turizm Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği Yaz Pikniğine yönetim olarak katıldı.

KARBAFED’in 6-7-8 Eylül 2019 tarihinde düzenleyecek olduğun Marmara Artvinliler Yayla Şenliğine davet etti.

Dernek Başkanı Doğan Yılmaz”KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetim kurulu üyelerinin ziyareti bizleri son derece memnun etti.Federasyon çalışmalarınızı yakından takip ediyorum,oldukca güzel işlere imzanızı atıyorsunuz.Sizlere başarılar diliyorum,Sayın başkanım bizlere hangi aşamada ihtiyaç hissederseniz bir işaretiniz yanınızda olmamıza yetecektir”diyerek sözlerinizi tamamladı.

KARBEFED Başkanı Mikail Kalyoncu” Sayın başkan Doğan Yılmaz bey ve yönetimi bizleri unutmuyarak davet ettiniz, şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum.

ATA topraklarından gelip buralarda yaşam mücadelesi hep birlikte veriyoruz.Tabiki her Plartfomda sizlerin ricanız bizim için bir emirdir.

 Marmara Bölgesi kapsamında mutlaka birbirimizin çalışmasında bilgimiz olacaktır.Daha güçlü olamak adına sizlerle en kısa zamanda bir araya gelmek arzusu ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.