Paylaş

Köseköy Mahallesi’nin genç ve sevilen esnaflarından Fatih Bilaloğlu ile Gözde Kreş’in Öğretmenlerinden Esra Gençtürk muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Deniz Karamert- Aslen Artvinli olup Kartepe Ataevler Mahallesi’nde oturan Fatma-İmran Gençtürk çiftinin güzeller güzeli kızları Gözde Kreş’te Öğretmen olan Esra Gençtürk ile Aslen Trabzonlu olup Suadiye’de oturan Fatma-Muzaffer Bilaloğlu çiftinin oğulları Nisay Temizlik Ürünleri ortaklarından Fatih Bilaloğlu muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR

Kartepe’de bulunan Konak Kartepe Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, S.S 87 ‘no’lu Uzunçiftlik Kasalı Damper Kamyon ve Tırcılar Taş. Kooperatifi Başkanı Aydın Merttürk, SUMOTAŞ Başkanı Marika Mehmet Top, Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi Murat Soyer, AKP Kartepe İlçe Yöneticileri, Gençtürk ve Bilaloğlu ailelerinin dost ve akrabaları katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

EGE TURUNA ÇIKTILAR

Gençtürk ve Bilaloğlu aileleri konuklarla yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliğe imza atarken, genç çift ilk danslarını konukların alkışları eşliğinde gerçekleşti. Birbirlerine çok yakışan Esra ile Fatih’in heyecan ve mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Muhteşem bir düğün sonrası genç çift balayı için Ege Turuna uğurlandılar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.