Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, istişareyi merkeze alarak tüm adımları attıklarını belirterek, “Şehrin sorunlarına hep birlikte eğileceğiz. Çünkü Körfez hepimizin” ifadelerini kullandı

Başkan Söğüt, “Körfez hepimizin”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kent dinamiklerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Ziyaretlerde projeler hakkında STK temsilcilerine bilgiler veren ve onların görüş ve önerilerini de alan Başkan Şener Söğüt son olarak Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Özkan ve Hereke Yelken Kulübü Başkanı Göksel Teoman ve Sportif Direktör Hüseyin Teoman’ı ağırladı.

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ ÖNEMLİ

İstişare kültürünün önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de yapılacak her projede ortak akıl ile hareket edeceğiz. Körfez hepimizin ve herkesin söyleyeceği sözler bizler için değerli. Yaptık oldu demektense, ‘Birlikte yaptık’ demek bizler için daha önemli ve anlamlı. Burada Sivil Toplum Kuruluşlarımıza da görev düşüyor. Hep birlikte yaşadığımız şehre sahip çıkarak daha güzel günler için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TANIŞ’I AĞIRLADI

Başkan Şener Söğüt ayrıca Gümüşhane Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ı da makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Şener Söğüt, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, Başkan Çetin Rıza Tanış’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış da “Yakın ilgileri için Şener Söğüt Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.