Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti içi kongre süreci başladı. Aralık ayında bitmesi planlanan İlçe kongrelerinde başkanlık için isimler de kulislerde dillenmeye başladı.

Deniz Karamert- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37. olağan genel kurulunun zamanında yapılması gerektiğini, bir yıl ertelenmesine gerek olmadığını açıklamasının ardından süreç yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu açıklamanın ardından Kocaeli’de CHP kulisleri de hareketlendi. İlçe Başkanlıkları için isimler de kulislerde dillenmeye başladı.

KULİSLERİ HAREKETLENDİREN İSİM

İl Örgütü seçimi için de büyük önem taşıyan ve 159 ilçe delege ile en çok delege sayısına sahip olan İzmit İlçe Başkanlığı için mevcut ilçe başkanı Hakan Çakar tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Çakar’ın açıklamasının ardından 2012 döneminde CHP İzmit İlçe Başkan Yardımcılığı yapan Vedat Özdenizer, CHP İzmit İlçe Başkanlığı için aday olacağını duyurdu. Ancak son günlerde CHP kulislerinde bir isim oldukça fazla dillenmeye başladı. Kent’te geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bu isim büyük heyecan uyandırdı. 

ADAY OLMASI İÇİN YOĞUN TALEP VAR

CHP kulislerini hareketlendiren bu isim Gökhan Darcan. 2015- 2017 yıllarında İl Başkan Yardımcılığını, 2 Dönem İzmit’te Cumhuriyet Mahalle Temsilciliğini yürüten Darcan aynı zamanda İlçe ve İl Delegeliği, İZSANDER’de 2 dönem Başkanlığı, Kocaeli Emlakçılar Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve İKM’de Yöneticilik yaptı. Kentin genç, başarılı, sevilen ismi Gökhan Darcan’ın ismi son günlerde CHP kulislerinde oldukça fazla konuşulmaya başlandı. Parti içinde de sevilen bir isim olan Darcan’ın İlçe Başkanlığına aday olması yönünde yoğun talep gördüğü de gelen bilgiler arasında.

GÖKHAN DARCAN KİMDİR

1975 İzmit doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümü mezunu. Yaprak Gayrimenkul ve Darcan Orman Ürünlerinin sahibi olan Gökhan Darcan Aysu Darcan ile evli ve Yaprak ve Derin Deniz adında iki kız çocuğu babası.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.