Paylaş

İzmit Belediyesi’nin 5 gün boyunca gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan Gazeteci İsmail Saymaz, Sunay Akın, Toplum Bilimcisi Prof. Dr. Emre Kongar ve Volkan Konak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sosyal medya üzerinden teşekkürlerini sundular.

İzmit Belediyesi’nin 5 gün boyunca gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan Gazeteci İsmail Saymaz,  şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın, Toplum Bilimcisi Prof. Dr. Emre Kongar ve sanatçı Volkan Konak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sosyal medya üzerinden teşekkür mesajlarını ilettiler.

VOLKAN KONAK; “ZAFER COŞKUSU”

Seka Park Uçurtma Tepesi’nde sahne alan kuzeyin oğlu Volkan Konak ise sosyal medya hesabından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i etiketleyerek, “30 Ağustos Zafer Coşkusu… Dün akşam, İzmit Belediyesi Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında, bizlerle bu coşkuya ortak olan sevenlerimize teşekkürler…” mesajını paylaştı.

SUNAY AKIN’DAN TEŞEKKÜR

Seka Parka Uçurtma Tepesi’nde “Bir Cumhuriyet Hikayesi” adlı sunum ve Çocuk Kalplar Kumpanyası konseri gerçekleştiren Sunay Akın ise sosyal medya hesabından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i etiketleyerek, “İzmit’te “Bir Cumhuriyet Hikayesi”ne zaman ayıran sanatsever kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

YÜZLERCE İZMİTLİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

İzmit Kent Meydanı’nda panel ve kitap imza günü gerçekleştiren Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından, “Bu akşam İzmit Belediyesi’nin 30 Ağustos’un yıl dönümünde gerçekleştirdiği etkinlikte Deniz Zeyrek ile söyleyesideydik. Ardından kitaplarımı imzaladım. Bizi davet eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve bizleri yalnız bırakmayan yüzlerce İzmitliye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DİKKAT EDİN BU KADINA GELECEĞİ ÇOK PARLAK

Seka Park Uçurtma Tepesi’nde “Tarihimizle Yüzleşmek” konulu panel gerçekleştiren Toplum Bilimci Prof. Dr. Emre Kongar ise sosyal medya hesabından, “Müthiş bir “Zafer Haftası” programı için Belediye Başkanını kutluyorum. Halkla bütünleşen, Demokratik Cumhuriyetten yana, Atatürkçü, Sosyal Demokrat, Dürüst, Çalışkan. Dikkat edin bu kadına geleceği çok parlak” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.