Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ülke ve Dünya genelinde çeşitli müsabakalarda dereceye giren Gölcüklü sporcuları makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

TAEKWONDODA DERECEYE GİREN SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Sezer ilk olarak Antrenör Zabit Puslu nezaretinde taekwondoda dereceye giren sporcularla bir araya geldi. Gölcük Belediyespor sporcuları; Minikler Türkiye 3.sü Hamit Kıvanç Odabaş’ı, Milli Eğitim Bakanlığı Okullar arası Türkiye Gençler 3.sü Aliimran Pustu’yu, Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Kampı Ukrayna Open Cup Turnuvası Gençler 3.sü Sercan Celil Yaşar’ı tek tek kutlayan Başkan Sezer, hediyelerini takdim etti ve başarılarının devamını diledi. 

MUAY THAİ DÜNYA ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Ardından Dünya Gençler Muay Thai Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan, 60 kg’da Ezgi Dahıslıoğlu’nu, 86 kg’da Muhammer Can Şahin’i, 81 kg’da gümüş madalya kazanarak Dünya 2.si olan Ali Seyit Civan’ı makamında kabul etti. Sporcuları kutlayan Başkan Sezer hediyelerini takdim ederek başarılarının devamını diledi. Ziyarette Terzioğlu Kulübü Başkanı İsmet Çık’ta yer aldı.

SPORU VE SPORCULARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Gölcük’ün adını kültür, sanat ve sportif başarılarla anılması için çalışacağımızı daha önce dile getirmişti. Bu noktada gençlerimizin başarıları bizi gururlandırmanın yanında, Türkiye ve Dünya genelinde ilçemizin adının duyurulmasını da sağlıyor. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca da onların bu başarıları yakalamasında büyük emekleri olan antrenörlerimizi ve aileleri ayrıca tebrik ediyorum. Gölcüklü gençlerimizin daha çok başarılara imza atması için sporu ve sporcularımızı her zaman desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.   

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.