Paylaş

Büyükşehir Belediyesi tarafından balıkçı tekneleri ve lokantalarının bulunduğu ve olta balıkçılarının da uğrak yeri olan İzmit Marina’ya asfalt döküldü.

İzmit Marina’ya 400 ton asfalt serildi

Balıkçı tekneleri ve lokantalarının bulunduğu İzmit Marina’nın bozulan yolu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandıktan sonra hem esnafın hem de olta balıkçısı vatandaşın yüzünü güldürdü. Asfalt dökümü nedeniyle esnaf memnuniyetini dile getirirken İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneğine üye Tekne Balık Lokantaları’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür geldi. 200 metre uzunluğa 9 metre genişliğe sahip iskele yoluna, Büyükşehir ekipleri 400 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

BÜYÜKAKIN TALİMAT VERMİŞTİ

Özellikle gün batımına doğru vatandaşların balık avlamaya geldikleri İzmit Marina’nın bozuk yolu olta balıkçılarını, balıkçı teknelerini ve lokantalarına gitmek isteyen vatandaşları zorluyordu. Esnafta bozuk olan marina yolunun düzeltilmesini istiyordu. Geçtiğimiz aylarda Marina Limanı’na giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın da esnaf ve vatandaşlarla görüşmüş bölgenin yollarının düzeltilmesi talimatını vermişti. Bu kapsamda Marina Liman İskelesi, Büyükşehir ekipleri tarafından asfaltlandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.