Paylaş

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Yapım İşleri Genel Şartnamesi ve Tip Sözleşmede yapılan değişiklikler hakkında belediye teknik personeline eğitim verdi.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Yapım İşleri Genel Şartnamesi ve Tip Sözleşmede yapılan değişiklikler hakkında belediye teknik personeline eğitim verdi. Kartepe Belediyesi meclis salonunda düzenlenen eğitimde mevzuat hakkında bilgi verildi.

EĞİTİM TAKVİMİMİZ GENİŞLEYECEK

Yapım işlerinde hız ve verimliliğin artması, hata ihtimallerinin azaltılması için periyodik güncelleme ve mevzuat eğitimlerinin önemli olduğunu vurgulayan Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü yetkilileri bu konuda Başkanımızında hassasiyeti ve titizliği doğrultusunda eğitim takvimimizi çeşitlendirerek arttıracağız açıklamasında bulundular.

UYGULAMALI EĞİTİM VERİLDİ

Kartepe Belediyesi teknik personeline İş Programı Düzenleme Yöntem ve Esasları, Yüklenicinin Teknik Personel Bulundurma Yükümlülüğü ve İhlal Durumunda Uygulaması Gereken Yaptırımlar, Alt Yüklenici Çalıştırılmasına İlişkin Yöntem ve Esaslar, İş Artış ve Azalışı ile Mukayeseli Maliyet Hesabı, Yeni Birim Fiyatın Yapılmasına İlişkin Yöntem ve Esaslar, Revize Birim Fiyat Yapılması ve Uygulanması, Süre Uzatımlarında Fiyat Farkı Hesaplanması, Geçici Hakediş Raporlarının Hazırlanma ve Ödenme Takvimi, Geçici ve Kesin Kabul Sürecinde Yapılması Gereken İş ve İşlemler ile Tespit Edilen ve Eksiklikler için Uygulanacak Cezalar hakkında uygulamalı eğitim verildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.