Paylaş

CHP, Dünya Gazeteciler Günü’nde

KOGACE ile bir araya geldi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebi ile KOGACE üyeleri ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebi ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’ni (KOGACE) 16 Ocak Medya Evi’nde ziyaret etti. KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve yönetiminin yanı sıra yerel basında görev yapan emektar muhabirlerle de bir araya gelen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, Kocaeli basını çalışanlarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

BASIN EN ÖNEMLİ ORGANDIR

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Basın, halk adına devleti denetleyen 4. kuvvettir. Basınımız, siyasetçilerin fikirlerini, demeçlerini, çalışmalarını halka ileten, halkın taleplerini de bizlere ileten en önemli organdır. Ben Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’ın şahsında tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” açıklamasında bulundu. KOGACE Başkanı Cemal Kaplan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimine ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.