Paylaş

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürerek; bakıma ve onarıma acil ihtiyaç duyulan yolları daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ekipler, hava şartları elverdiği sürece de devam edecek.

İŞTE İLÇEMİZDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Merkez Mahallesi 50.Sokak’ta bozulan kaldırım itinayla yeniden onarılarak sorun ortadan kaldırıldı.

Acara Mahallesi 338.Sokak’ta bulunan toprak yola, ekipler tarafından yapılan düzeltme çalışması sonrasında parke döşeniyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanıp yolun trafiğe açılması bekleniyor.

ÜÇ KÖYDE PARKE ÇALIŞMASI

Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Hasaneyn, Şevketiye ve Ümmiye Köyleri’nde de parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Bu çalışma ile eskiyen yollar yenilenirken, hem yayalar, hem de sürücüler için konfor arttırılmış oluyor. Ayrıca yağmur yağdığı zaman oluşan su birikintileri de bu sayede önleniyor.

YAZLIK’TA HEM ASFALT HEM YOL AÇMA ÇALIŞMASI

Ekipler Yazlık’ta da hummalı bir çalışma içerisinde. Yeni Mahalle, Ertuğrul Caddesi’nde yola parke döşenirken, Yazlık Yeni Mahalle’de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yol açma çalışması gerçekleştiriliyor.

DEĞİRMENDERE VE ŞİRİNKÖY’DE ASFALT SERİMİ

Değirmendere, Topçular Mahallesi, Furkan Sokak’ta da bozulan yolda asfalt serimi çalışması yapılıyor.

Şirinköy 679 Sokak’ta da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, yolda yaptıkları düzeltme çalışması sonrasında da asfalt serimi gerçekleştiriyor.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

Çalışmaların devam ettiği cadde ve sokaklarda vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de teşekkürlerini ilettiler.

Gölcük’ün dört bir köşesinde yoğun tempoda yol bakım çalışmalarını gerçekleştiren Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekiplerin belli bir program dahilinde Kış aylarında da, havaların el verdiği ölçüde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam edeceği belirtildi.     

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.