Paylaş

Hedefi vatandaşlara daha kaliteli hizmetler sunmak olan Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik battı-çıktıda bulunan aydınlatma sistemlerinin bakımını tamamladı.

Başiskele battı çıktıya aydınlatma bakımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı üst geçitlerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerinin bakımı haricinde sorumluluğunda bulunan bölgelerdeki yaya üst geçitleri görsel aydınlatmalarının arıza bakım ve onarımları, enerji aydınlatma ve mekanik işlerini de gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Başiskele ilçesi Bahçecik battı-çıktıda aydınlatma lambalarına arıza bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

HEDEF KALİTELİ HİZMET SUNMAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara daha kaliteli hizmetler sunmak hedefiyle, alt geçit ve üst geçitlerin mevcut aydınlatma sistemlerinde bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Başiskele ilçesi Bahçecik battı-çıktıda çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, ekonomik ömrünü dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken, henüz ekonomik ömrünü doldurmamış, kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçirdi.

SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ SAĞLANIYOR

Alt geçitlerdeki aydınlatmalar sürüş güvenliği için önem arz etmekte. Tünele giriş, orta bölüm ve çıkış noktalarında farklı derecelerde aydınlatılan altgeçitlerdeki yapılan bakım ve onarımlar ile vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve güvenli şekilde yapılması sağlanıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.