Paylaş

Körfez Belediyesi, ilçede eğitim gören ilkokul öğrencilerine ‘Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ adlı tiyatro gösterisi düzenledi. Gösterinin ilk misafirleri Hedise Evyap İlkokulu öğrencileri oldu


Körfez’de çocuklara özel gösteri

Körfez Belediyesi ilçede yaşayan çocukları birbirinden güzel film ve tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce Tütünçiftlik Kültür Merkezi kongre salonunda gerçekleştirilen ‘Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ iki seanstan oluşan tiyatro gösterisine 600 öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi.


HEM DÜŞÜNDÜRDÜ, HEM GÜLDÜRDÜ


Nasrettin Hoca ve Kaptan Melo karakterlerinin yer aldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden tam not alırken, içerisinde barındırdığı kesitlerle çocukları hem düşündürdü, hem de güldürdü. Gösterinin bitmesiyle yüzlerde tebessüm oluşurken, okul öğretmenleri; “bu güzel faaliyet için Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve kültür müdürlüğümüze, oyuncularımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.