Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Van Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Her Bebek için Bir Fidan’ etkinliğinde temsili olarak Körfezli bebekler için fidan dikti

Körfezliler için Van’a bir fidan

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kent Konseyi, Körfez Ticaret Odası ve STK’ların katılımı ile gerçekleştirilen Van gezisi kapsamında Van Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Her Bebek İçin Bir Fidan’ etkinliğine de katıldı. Programa Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve beraberindeki heyette katıldı. Başkan Söğüt ayrıca protokol üyeleri ile sohbet etti. Sohbette hem Van hem de Kocaeli ve Körfez konuşuldu.

KÖRFEZLİ HEYETE İLGİ

Edremit Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen programa; Van Milletvekilleri İrfan Kartal ve Osman Nuri Gülaçar, Van Valisi aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van İl Başkanı Ayhan Türkmenoğlu, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman da katıldı.

SERTİFİKASINI BAŞKAN SÖĞÜT VERDİ

‘Her bebek için bir fidan’ etkinliği kapsamında fidanı dikilen Hiranur Bebeğin sertifikasını da Başkan Şener Söğüt ailesine takdim etti. Projeden övgüyle bahseden Başkan Şener Söğüt, “Bu güzel ve anlamlı proje için Edremit Belediyesi Başkanı Sayın İsmail Say’ı tebrik ediyorum” dedi. Ayrıca Van Depreminde hayatını kaybedenler için de fidan dikimi gerçekleştirildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.