Paylaş

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik eden Başkan Güney, “Türk milleti, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını göstermiştir” dedi.

‘HER KARIŞTA KAN VAR’

Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Bin yıllık vatanımız Anadolu topraklarının her karışında kanı ve alınteri olan tüm ecdada, şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

‘MİLLETİMİZİN ESERİ’

Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlığına düşkün, onurlu yaşamaktan başka seçeneği olmayan aziz milletimizin eseridir. Aynı zamanda Milli Mücadele’nin taçlanmış halidir. Cumhuriyetimizin harcı cumhurun ittifak ve irade haysiyetiyle karılmış; muhafaza ve müdafaası da yine bu duruş ve mücadele anlayışıyla sağlanacaktır.

‘SONSUZA KADAR YAŞAYACAK’

Türkiye Cumhuriyeti; muhteşem fedakarlıklarla, savaş meydanlarında sergilenen kahramanlıklarla, hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz adanmış ve anıtlaşmış yüreklerle vücut bulmuş ve sonsuza kadar yaşamayı da ziyadesiyle hak etmiştir.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.