Paylaş

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA;29 EKİM KONSERİ İPTAL EDİLDİ


İzmit Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Salı Günü Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Rubato konseri, Barış Pınarı Harekatı’ndan gelen acı haber nedeniyle iptal edildi.
İzmit Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Salı Günü Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Rubato konseri Barış Pınarı Harekatı’ndan gelen acı haber nedeniyle iptal edildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Şehit olan Darıcalı Tahsin Sarıtosun’un yakınlarının acısını paylaştığını ifade ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlenecek olan Rubato konserinin iptal edildiğini açıkladı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in açıklaması;
Suriye’nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda şehit ateşi Kocaeli’ye düştü. Darıca ilçemiz hain teröristlerce şehit edilen Darıcalı Tahsin Sarıtosun’a ağlarken, şehidimizin yakınlarının acısını paylaşıyor ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenleyeceğimiz Rubato konserini iptal ediyoruz.

    Asırlardır hep doğrunun ve mazlumun yanında duran, iyinin ve güzelin savunucusu olan ülkemiz ve ülkemizin göz bebeği olan kahraman Mehmetçiklerimizin Barış Pınarı Harekatı’nı başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin emaneti olan vatanımıza sahip çıkan şanlı ordumuza muvaffakiyet diliyoruz.

Aziz Milletimizin başı sağolsun..

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.