Paylaş

METİN ANİK’TEN ÖNEMLİ TEŞEKKÜR

Kocaeli Van Çaldıran ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Genç Girişici İş Adamı Metin Anik; Körfez Belediyesi tarafından organize edilen ve bir çok kurumun katılımı ile gerçekleştirilen Van Gezisi için, Başta Körfez Belediyesi olmak üzere geziye katılan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Anik Yaptığı açıklamada; şu bilgilere yer verdi; ” Körfez Belediyesi Kocaeli Üniversitesi, Körfez Ticaret Odası, Kadın Girişimciler Kurulu, tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Körfez’den Van’a Uzanan Lezzet Köprüsü’ isimli organizasyona, Körfez Belediyemizin davetlisi olarak bende iştirak ettim. Birlik ve beraberliğin sağlanması; Kültürel paylaşımların artırılması; Dostluk köprülerinin tesis edilmesi; Kardeşliğin zirvede buluşması; El ele tutuşarak; gönüllerin konuşması; Sevgi tohumlarının her yerde yeşermesi; adanı bu program oldukça verimli geçmiştir. Programa katılan katılımcılar; ‘Birlikten kuvvet doğar’ düşüncesi içinde ‘birlik’ gösterisi sergilemiş:, Dünyanın en muazzam şehirlerinden biri olan Van’ın tarihi ve doğal güzelliklerine; Yöresel yemeklerine; ayrıcalıklı damak tadlarına hayran kalınmıştır. Her zaman olduğu gibi yine Vanlı hemşehrilerimiz üzerine düşeni yapmış; Kocaeli’nden giden misafirlerimize en güzel misafirperverlik örneği göstermişlerdir. Buradan giden misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamışlardır. Bu nedenle Vanlı hemşehrilerimize ve kuruluşlara da teşekkür ederim.

BİRLİK VE KARDEŞLİK İÇİN

Bu geziler, kardeşlik duygusunun pekişmesine; birlik ve beraberliğin sağlanmasına; vesile olan önemli etkinliklerdir. Sosyal sorumluluk projesi adı altında gerçekleştirilecek bu gezilerin; bundan sonra da devam etmesini arzu ve temenni etmekteyim. Van gezisine giden davetliler gördüler ki; Van, tarihi ve turistlik açıdan; ülkemizin en önemli şehirlerinden biridir. Eşsiz Van kahvaltısı; damaklarda ayrı bir lezzet oluşturmuş; tarihi yerler görülmesi ve gezilmesi ile katılımcıları büyülenmiştir. Van kedisi; yine heyette bulunan herkesi kendisine hayran bırakmış; destansı güzelliklere katılımcıları çok ama çok etkilemiştir. Özellikle hemşerilerimizin buradan giden insanlara yüreğini açması; misafirperverlik örneği sergilemesi; yine kardeşliğin pekişmesine önemli katkı sağlamıştır. Bu nedenle hemşehrilerimizle yine bir kez daha gurur duydum. Kendilerine bu konuda çok çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile demek isterim ki bu gezinin düzenlenmesine vesile olan, emek harcayan; fikirsel düşüncesini, eylemsel harekete geçiren herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Diğer farklı gezilerde buluşmak üzere; herkese saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.