Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü dolayısıyla Derince’de düzenlenen etkinliklerde resim, şiir, kompozisyon ve kros müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi


Cumhuriyet Temalı Etkinlikler

Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında Derince Belediye Stadyumu’nda düzenlediği etkinlikler bu yıl yine büyük bir coşkuya sahne oldu. İlçede eğitim veren okullar arasında gerçekleşen resim, şiir, kompozisyon ve kros müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün takdim etti.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Cumhuriyet temalı yarışmaların ardından resim kategorisinde Çenesuyu İlkokulu’ndan Ecem Mina Kök, şiirde Alparslan Ortaokulu’ndan Zeynep Selma Kırılmış ve kompozisyonda Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Edanur Bekiroğlu, birinciliğe ulaşan isimler oldu. Yine düzenlenen Cumhuriyet Koşusu yarışmalarında yıldız kızlarda 15. Kolordu Ortaokulu’ndan Gülizar Akyol, yıldız erkeklerde Piri Reis Ortaokulu’ndan Muharrem Canpolat, genç kızlarda Derince Anadolu Lisesi’nden Tuğçe Cankurt ve genç erkeklerde SEKA Çocuk Dostları MTAL’den Diren Sağlam birinciliğe ulaştı. 
 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.