Paylaş

Körfez Belediyesi, Tütünçiftlik ve Kirazlıyalı’dan sonra Yarımca sahilinde de sosyal tesisleri hizmete açacak. Başkan Şener Söğüt, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Bir sosyal tesis de Yarımca’ya

Körfez Belediyesi Yarımca ve Tütünçiftlik’ten sonra bir sosyal tesis de Yarımca sahiline kazandırıyor. Daha önce özel bir işletmede olan ve belediye tarafından geri alınan tesis, yapılan tadilat çalışması sonrasında vatandaşların hizmetine açılacak. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de önce Kirazlıyalı’da hizmete açılan sosyal tesisi gezdi daha sonra da Yarımca’da çalışmaların devam ettiği tesiste incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Söğüt’e; Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan ve Osman Yurt ile Sosyal Tesisler Koordinatörü Ömer Güney de eşlik etti. Tütünçiftlik sahilindeki sosyal tesisle aynı konseptte hizmet verecek olan tesis, iki kattan oluşacak. Toplam 500 metrekarelik alana sahip olan tesis, Yarımca sahilinde ki eksikliği de gidermiş olacak.

KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tütünçiftlik’ten sonra Kirazlıyalı’da hizmete açılan sosyal tesislerin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Aynı konsepti Yarımca’da da hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız bu konuda talepleri vardı. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine açacağız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.