Paylaş

ocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanmasına yönelik başlatılan Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor. Mobil Ofis Karavanı, 5 gün boyunca vatandaşlara Kandıra’da hizmet verecek.

5 GÜN BOYUNCA KANDIRA’DA

Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nca sunulan kart birimindeki hizmetlere destek amacıyla geliştirilen Mobil Ofis Karavanı Kandıra’ya gidiyor. Mevcut sabit hizmet ofisleri haricinde yerinde hizmet amaçlanarak geliştirilen Mobil Ofis Karavanı, Kandıra merkezde vatandaşlara hizmet verecek.

YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde faaliyete başlatılan Mobil Ofis Karavanı, vatandaşlara anlık hizmet veriyor. Bu kapsamda Seyahat Kartları ve KOBİS birimleri için hizmet veren Mobil Ofis Karavanı 04-08 Kasım tarihleri arasında Kandıra ilçesinde hizmet verecek. Bu süre içinde Mobil Ofis Karavanı’nda indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapılacak.

HİZMET VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR

“Mobil Ofis Karavanı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seyahat kartları hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor. Seyahat kartları hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayan Karavan, okulların eğitim öğretime başladığı zamanlarda yaşanan öğrenci kartı yoğunluklarını da azaltıyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.