Paylaş

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Kongre katılım çalışmalarını tamamlıyor. Kocaeli Kadın Kolları özellikle gençlerin ilgi gösterdiği 375 kişilik bir kadroyla kongreye katılacak.

Saadet Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, 3 Kasım’da Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi 7.Olağan Büyük Kongresi öncesinde yaptığı ilçe ziyaretlerinin ardından İlçe Başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek son çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıya, “Millet olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bir acının yarasını saramadan, yeni bir acıyla sarsılıyoruz. Bu hafta ilimize iki şehit ateşi düştü. Bu acıların son bulması temennisiyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehit annelerine, ailelerine ve yakınlarına bir kez daha sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” sözleriyle başlayan Şengün, şöyle devam etti. Ekonomiden eğitime, dış politikadan sağlığa, tarımdan teknolojiye, sanayiden sanata ülkemizin her alanda köklü çözümlere ve samimi gayretlere ihtiyaç var. Siyaset ve toplum nefes almak için yeni bir yol arayışında. Bu arayışta herkes için “İşte bu benim partim” dedirtecek kongremize günler kaldı. Hazırlıklar tamamlandı. İnsanımızın en büyük kaygısının ‘Gelecek’ olduğu ve umudunun azaldığı şu dönemde “Gelecek, Saadet ile Gelecek” sloganıyla yola çıkacağız. Bir seçim havası heyecanı ve coşkusu ile gerçekleşecek büyük kongremize il, ilçe ve mahalle kadrolarımız, üyelerimiz ve özellikle bizi yakından tanımak isteyen gençlerimiz ve farklı görüşlere sahip misafirlerimizle yüksek katılım sağlayacağız.

7. Olağan Büyük Kongremizde, geleceğin inşasının ancak Saadet Partimizle olacağını tüm kamuoyuna anlatacağız. Çünkü inanıyoruz ki, Türkiye’nin, “Siyasal hafızası” ile en güncel, en yenilikçi partisi Saadet Partisidir. Ve ülkemizde ancak Saadet Partisi’nin ilkeleri ve programlarıyla yaşanılabilir bir gelecek kurulabilir. Şimdi ülkemiz için bir konuda anlaşıyoruz; Saadet’te geleceğimizi yazıyoruz” dedi

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.