Paylaş

örfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Gençlik Buluşmaları” etkinliği kapsamında Orhan Gazi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi; tecrübelerini öğrencilere aktardı, kariyer planlaması ile ilgili de önemli notlar aktardı

Başkan Söğüt gençlerle buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Gençlik Buluşmaları” etkinliği kapsamında Orhan Gazi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Programa; Programa; Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut, Orhangazi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilere kariyer konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, “Gelecek adına her zaman hedefiniz ve idealiniz olsun. Sürekli okuyun, araştırın. Tarihinizi, ecdadınızı iyi bilin, tanıyın. Vatan sevginizi her şeyin üstünde tutun” dedi.

HAYATINDAN ÖRNEKLERLE ANLATTI

Okulun konferans salonunda gerçekleşen buluşmada öğrencilere hayatından ve başarı öyküsünden kesitler veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kariyer planlamasının önemine değindi. Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş’un moderatörlüğünü yaptığı buluşmada öğrenciler de merak ettikleri ve projeler hakkında Başkan Söğüt’e sorular yönelttiler.

TEMELİNDE SİZLER VARSINIZ

Belediye Başkanlığının önemli sorumluluklar yüklediğini ve bu doğrultuda da insan odaklı yönetim anlayışı ile çalıştıklarını ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Yaptığımız ve yapacağımız her projenin temelinde insan var. Gençlerimiz de önemli. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. En iyi şartlarda eğitim almanız adına kurumlarımızın eksikliklerini gideriyoruz. Bu konuda hiç okul ayrımı yapmadan yardımda bulunuyoruz.

HER ŞEY SİZLER İÇİN

Önümüzde ki aylarda ilçemize, içerisinde çeşitli branşların olduğu ve eğitim hayatınıza büyük destek sağlayacak olan Akademi Lise’yi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte faaliyete geçireceğiz. Spordan sanata her faaliyeti kentimizde yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki, ilçemizin gençleri sporda da, müzikte de en iyisi olsun. Sizin gibi pırıl pırıl gençlere birincilikler yakışır. OKUYUN, ARAŞTIRIN, TANIYIN… Başkan Söğüt, özel ve okul hayatından merak edilenleri öğrencilere aktardı. Üniversite yıllarında çok kitap okuyarak bilgi birikimini çoğalttığını söyleyen Başkan Şener Söğüt, “Okul döneminde her siyasi düşünceyi okur, takip eder, arkadaşlarımızla konu üzerinde uzun uzun sohbetler ederdik. Sadece okumakla kalmaz, aynı zamanda araştırmalar da yapardık. Sizlerde aynı şekilde kariyerinizi, hedeflerinizi belirlemelisiniz.

MEHMETÇİĞE ASKER SELAMI

Genç kardeşlerim; okuyun, uygulayın ve neticelendirin” dedi. Programın sonlarına doğru öğrencilerinin selfie (öz çekim) isteğini kırmayan Başkan Söğüt, kendi telefonuyla fotoğraf çekti, öğrenciler ise Mehmetçiğe destek için asker selamı verdi.

Başkan Şener Söğüt’e çiçek ve plaket takdiminin yapılmasının ardından program son buldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.