Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tütünçiftlik ve Hereke’de bulunan Günışığı Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin önemli bir görev üstlendiğini belirten Başkan Söğüt, “Paylaşma ve dayanışmanın bizim kültürümüzde önemli bir yeri var” dedi

“Günışığı Derneği’nin önemi büyük”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt ile birlikte Tütünçiftlik ve Hereke’de bulunan Gün Işığı Derneği’ni ziyaret etti, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı. Günışığı Derneği’nin Körfez’deki merkezi olan Tütünçiftlik’teki dernek yerinde ilk olarak incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, derneğe yapılan yardımlar ve çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA

Yardımlaşma ve dayanışmanın Anadolu kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “İnsanlarımızdan karşılık beklemeden, yardım ulaştırmamız bizim hem insanlık hem yurttaşlık hem de yerel yönetim sorumluluğumuzdur. Biz elimizde olanları, Anadolu kültürümüzün bize öğrettiği duygularla paylaşmaya ve dayanışma göstermeye çalışıyoruz” dedi.

BİZLER ARACI OLUYORUZ

Günışığı Derneği ile birlikte Körfez’de önemli bir eksikliği giderdiklerini ve vatandaşlara yardımcı olmayı çalıştıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bizler ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım edilmesini önemli bir görev olarak görüyoruz. Bu bir bakıma herkesin görevi. Aracı olmamız gerekir. Çünkü muhtaç olan ihtiyacı olsa da isteyemez. Biz onları bulup ortaya çıkarmakla yükümlüyüz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.