Paylaş

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşların vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemesi için hatırlatma duyurusu yaptı.

EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK, İLAN VE REKLAM VERGİLERİ SON ÖDEME

Kocaeli ilinin Kartepe ilçesinde Mayıs ve Kasım aylarında ödenmesi gereken Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin taksitlerinin ikinci taksitleri ödenmeye başlandı. Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitinin ödeme günü 02 Aralık 2019 tarihinde son bulacak. Ayrıca vergi affı kapsamında borçlarını yapılandıran vatandaşlarımızın ödeme yapmadığı takdirde yapılandırmalarının iptal olacağı hatırlatıldı.

SON ÖDEME GÜN 2 ARALIK

Kartepe Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ödeme seçenekleri hakkında da halkı bilgilendirerek; emlak, çevre ve temizlik, ilan ve reklam vergilerinin, 1 Kasım Cuma gününden itibaren Kartepe Belediyesi Gelir servisinde (Kaymakamlık yanı, yeni hizmet binası) ve Uzunçiftlik tahsilat bürosunda yatırılabileceği gibi, Ziraat Bankası Kartepe Şubesi Kartepe Belediye Başkanlığı isimli TR53 0001 0021 8911 7662 9450 07 sayılı iban numarasına, postanelerden 234 789 numaralı posta çeki hesabına ve www.kartepe.bel.tr adresinden online ödeme yolu ile yapılabileceğini duyurdu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.