Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin toplantısına konuk oldu. “Biz bu güne kadar kapımızı çalan kim olursa olsun geri çevirmedik” diyen Başkan Söğüt, “Mazeret üreten değil, çözüm üreten olduk, olmayı da sürdüreceğiz” dedi

“Mazeret üreten değil, çözüm üreten olduk”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin toplantısına konuk oldu. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri; İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve il yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalar ve bölgenin ihtiyaçları değerlendirildi.

HERKESİ DİNLİYORUZ

Körfez’i daha güzel noktalara taşımak adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Tabi bunu sadece ben yapmayacağım; hep birlikte en iyi şekilde şehrimizi hak ettiği yere taşıyacağız. Biz bu güne kadar kapımızı çalan kim olursa olsun geri çevirmedik, karşımıza çıkan problem ne olursa olsun kabullenemezlik yapmadık. Herkesi dinledik, ne yapabiliriz konuştuk.

ÇÖZÜM ARAYAN OLACAĞIZ

Bizler mazeret üretenlerden değil hangi şartlarda olursa olsun çözüm arayanlardan olduk ve olmaya devam edeceğiz. Mahallelerde vatandaşlarla aramızdaki en büyük köprülerden birisi de sizler yani teşkilatlarımız olacak” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt, toplantıda kendisine aktarılan sorulara da cevap verdi ve bölgede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.