Paylaş

Geçtiğimiz gün Hatipköy mevkiinde 5 katlı binada çıkan yangın sonucu 4 daire kullanılamaz hale gelmişti. Yangın mağduru vatandaşların yardımına İzmit Belediyesi yetişti.

Geçtiğimiz gün Hatipköy Mahallesi’nde bulunan 5 katlı binanı çatısında yapılan yalıtım çalışmaları sonucunda yangın çıkmış ve üst katlarda bulunan 4 daire kullanılamaz hale gelmişti. Yangından dolayı mağdur olan vatandaşların yardımına İzmit Belediyesi koştu. Evlerin kullanılmaz hale geldiği binalarda İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 15 kişilik personel ile temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. Ayrıca İzmit Belediyesi eşya talebi olan mağdur ailelere destek olacağını açıkladı.

BAŞKAN HÜRRİYET DESTEĞİNİ SONUNA KADAR GÖSTERDİ

Konuyla ilgili konuşan Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Demiroğlu Aksoy, “Dün geceden beri Fatma Başkanımızla iletişim halinde olduk. Sağolsun kendisi çok yakından ilgilendi ve yangında mağdur olan bina sakinlerimize her türlü desteğini sonuna kadar gösterdi. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum” dedi.

BU KIŞ GÜNÜNDE YARDIMIMIZA KOŞTU

Yangında dairesi yanan ve kullanılamaz hale gelen Aydın Taş isimli vatandaş ise, “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’ten Allah razı olsun. Bu kış gününde bizlerin yardımına koştu. Bu evleri nasıl temizleyeceğiz diye düşünürken İzmit Belediyesi’nin desteği bizler için çok büyük oldu. Belediyemizin ekiplerine teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.