Paylaş

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle, Kocaeli Surf Casting Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından 02-03 Kasın tarihlerinde Değirmendere Yüzbaşılarda 3.Uluslararası Surfcasting ( Balık Tutma) Yarışması düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Yarışmada tüm tutulan balıklar denize geri bırakıldı ayrıca elde edilen gelirde 14 yaşında kanser hastalığına yakalanan Enes Erbay’ın tedavisi için bağışlanacak

TÜRKİYE REKORUNU KÜRŞAD YILMAZ KIRDI

Değirmendere Yüzbaşılar Sahilinde Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle, Kocaeli Surf Casting Sportif Olta Balıkçılığı Derneği tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden 88 amatör olta balıkçısının katıldığı 3. Ulusal Kocaeli Surf Casting (Balık Tutma) Yarışması’nda Gölcük Belediyesi adına yarışan Kürşad Yılmaz ve Murat Kurt en büyük balık tutma dalında yarışma 1.si oldu. Kürşad Yılmaz kırlangıç cinsi 75 cm balıkla, en büyük balığı tutarak rekoru kırdı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

88 YARIŞMACI MÜCADELE ETTİ

Türkiye’nin değişik illerinden 88 amatör balıkçının katıldığı yarışma büyük bir çekişmeye sahne oldu. 2 gün boyunca devam eden yarışmada, balıkçılar en büyük balığı tutabilmek için mücadele ettiler. Değirmendere Sahili Yüzbaşılar kısmında oltalarını atan balıkçılar sabah 10:30’a kadar yarıştılar ve yapılan değerlendirme ile en iyi olta balıkçısı belirlenerek ödülleri törenle verildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışma sonunda en büyük balığı yakalayan ve Türkiye rekorunu kıran Kürşad Yılmaz en büyük balık ödülünün sahibi olurken, dereceye giren yarışmacılara Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir ve Kocaeli Surfcacting Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cihan Pestil tarafından çeşitli madalya ve kupaları takdim edildi.

Dereceye Giren diğer yarışmacılar ise şu şekilde sıralandı

1.678 puanla Murat Çetin ve İlker Ergülen

2.549 Puanla Evren Tamer ve Nihat Yakalı

3.449 puanla Engin Özkan ve Oktay Sezer dereceye girdiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.