Paylaş
Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ve bölge esnafları, İstasyon Caddesi’nde yapılan dekoratif aydınlatma çalışmalarından dolayı Başkan Aygün’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Dekoratif Aydınlatma Çalışması


İstişareye verdiği önem doğrultusunda sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşların sesine kulak veren Başkan Aygün, projelerini de yaptığı bu toplantılarda şekillendiriyor. İlçenin acil ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturan Başkan Aygün, bunun yanında vizyon projeler ve kent estetiğine değer katan düzenlemelere de imza atıyor. Derince genelinde başlayan çalışmalardan biri de kent estetiğine yönelik olarak Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde gerçekleşiyor. Proje kapsamında Derince’nin en eski mahalleleri arasında yer alan Deniz Mahallesi İstasyon Caddesi’nde dekoratif aydınlatma çalışması yapıldı. 250 metre uzunluğundaki caddeye ilk etapta aydınlatma amaçlı yer altı kablo hattı çekilirken ardından 12 adet dekarotif aydınlatma direği ve 2 adet cadde tagleri yerleştirildi.

Derinceliler Her Şeyin En İyisine Layık

Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ve bölge esnafları, İstasyon Caddesi’nde yapılan dekoratif aydınlatma çalışmalarından dolayı Başkan Aygün’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Altan, caddenin adeta siluetini değiştiren çalışmanın Deniz Mahallesi için önemine vurgu yaparak projeden dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan ve vatandaşlara ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, “Derinceliler her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Kent geneline yayacak olduğumuz dekoratif aydınlatma çalışmalarımızı uygulamaya geçirdiğimiz İstasyon Caddemiz ışıl ışıl oldu. Bu projemiz aynı zamanda enerji tasarrufu sağlaması açısından da önem arz ediyor. Halkımızla gönül köprüleri kurarak Derincemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.