Paylaş

Daha mutlu bir toplum için çalışan İzmit Belediyesi bu kapsamda önceki gün Lotus Kadın Derneği yetkilileri ile bir araya geldi.

İzmit Belediyesi İzmit halkının yaşam standartlarını geliştirmek, daha huzurlu ve daha mutlu bir kent ortamı yaratmak amacıyla sivil toplum örgütleri, dernek ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarına devam ediyor.

BİREYİ, AİLEYİ VE KADINI GÜÇLENDİRMEK

İzmit Belediyesi mutlu bir toplum oluşturmak amacı ile sivil toplum örgütleri, dernek ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Lotus Kadın Derneği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda İzmit için yeni projeler görüşüldü. aile kavramı içerisinde yer alan, kadını ve erkeği birbirinden ayırmadan birlikte güçlendirmek hedefiyle çeşitli faaliyetler yürüten İzmit Belediyesi, toplantıda yeni çalışmaların değerlendirildiğinin bilgisini verdi.

ANNE VE BABA MODELİ

Ailenin ve toplumun güçlendirilmesi uygulamalarında annenin yanında babanın da etkin yer alacağı bir modelin geliştirilmesi gerekliliğine vurgu yapıldı. Uygulanacak modellerde babalar da işin içine katılmış olacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.