Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Eğitim Her Şeyimiz” projesi kapsamında gençlerle ikinci buluşmasını Kartepe Anadolu Lisesi’ni öğrencileriyle yaptı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, seçim vaatleri arasında da yer alan eğitimde başarı seviyesini en üst düzeye çıkarabilmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “Eğitim Her Şeyimiz” projesi kapsamında ikinci okul ziyaretini Kartepe Anadolu Lisesi’ne yaptı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Ülkemizi gelecekte siz yöneteceksiniz. Çalışmadan, yorulmadan, terlemeden, koşmadan başarı yok. Bizler her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.

BİZİ HEYECANLANDIRAN GENÇLİK

“Kartepe Belediyesi olarak klasik hizmetleri yaparken, geleceğimiz olan gençlerimize yön vermek en önemli görevlerimizden biridir” diyen Belediye Başkanı Kocaman “Yeni nesil daha donanımlı olarak yetişmektedir. Okullarımızın daha kaliteli eğitim vermesi için Kartepe Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaktayız. Bizleri heyecanlandıran bir gençlik var. Her şeyi başarabilecek bir gençliğe sahibiz. Geleceğinizi planlarken her şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Başkan Kocaman’ı aralarında görerek, sohbet etme imkanı bulan öğrenciler mutluluklarını ifade ederek, merak ettikleri soruları sordular. Hayalleri ve hedeflerinden de bahseden öğrenciler, ülke ve dünya gündemine dair görüşlerini de paylaşarak, okullarında ki küçük eksiklerle ilgili Başkan Kocaman’dan destek istediler ve teşekkür ettiler.


Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.