Paylaş

“MASKEMİ TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM”

İzmit Belediyesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla çok önemli bir farkındalığa imza attı. Belediye personeli gerçekleştirdiği farkındalık hareketi ile lösemi hastalığına dikkat çekti.

Belediyenin tüm hizmet birimlerinde yürütülen farkındalık etkinliği kapsamında personel, hijyenik maske takarak “ Maskemi takarım, farkındalık yaparım” diyerek lösemi hastası çocuklara destek verdi. 

PERSONEL BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ 

Belediye Hizmet Binası ve belediyenin saha personellerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlik için tüm çalışanlar adeta yarıştı. Lösemili çocukların dışardan mikrop kapmamak için taktığı ağız maskesini çalışırken takarak belediye personeli “Maskemi takarım, farkındalık yaratırım” mesajını verdi. Ayrıca İzmit Belediyesi olarak lösemili çocukların dışardan mikrop kapmamak için ağız maskesi taktığı, löseminin bulaşıcı bir hastalık olmadığı ve iyiliğin bulaşıcı olduğu mesajı verilerek lösemi çocuklar için farkındalık yaratıldı.

Belediye personelinin bu anlamlı etkinliği, oluşturulan video ile tüm sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, bu farkındalık hareketinin daha geniş kitlelere ulaştırılması amaçlandı

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.