Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk; aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen çelenk sunma töreniyle bir kez daha özlemle anıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma törenine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askeri ve sivil erkan olmak üzere, Gaziler ve Şehit aileleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

İlk olarak Gölcük Kaymakamlığı, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri, ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saat: 09.05’de siren sesiyle beraber 2 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın Donanma Komutanlığı bandosu eşliğiyle okunması sonrasında sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.