Paylaş

Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu cumartesi günleri düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ bu hafta İlimtepe’de gerçekleştirildi

Körfezlililer İlimtepe’de sağlık için yürüdü

Körfez Belediyesi tarafından her hafta sonu cumartesi günleri düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ bu hafta İlimtepe’de gerçekleştirildi. İlimtepe Camii’nin önündeki alanda toplanan kalabalık, ısınma hareketlerinin ardından yürüyüşe başladı. Doğa ile baş başa gerçekleştirilen yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

BERABERLİĞİMİZİ ARTTIRIYOR

7’den 70’e herkesin spor yapması ve sportif aktivitelerine katılmalarını teşvik etmek adına düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar hem yürüdü yem de İlimtepe’den eşsiz Körfez manzarasını izledi. Başkan Şener Söğüt, “Bu yürüyüşler ile birlik ve beraberliğimizin yanı sıra sağlıklı toplumun oluşmasına katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

HALK SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ

Başkan Söğüt, “İmkanı olan vatandaşlarımız ile her hafta bir araya geliyoruz ve sağlıklı yaşam için yürüyoruz. Halkımızın sağlığını önemsiyoruz” ifadelerine yer verdi. İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas da yürüyüşün İlimtepe’de düzenlenmesinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.