Paylaş

Büyükşehir, Gebze ilçesinde ağırlıkla tır ve kamyonların parklanma sahasına ulaşımını sağlayan 1804 Sokak’ın 1 kilometrelik yolunu asfaltladı.

Gebze 1804 Sokak asfaltlandı

Sosyal ve kültürel programlarla şehir hayatına renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği teknik hizmetlerle de vatandaşların sorunlarına çare oluyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, altyapısını tamamladığı yolları asfaltla buluşturuyor. Vatandaşların konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi amacıyla yol bakım çalışmalarına devam eden Büyükşehir, son olarak Gebze ilçesi Sanayi girişinde yer alan ağırlıkla tır ve kamyonların parklanma sahasına ulaşımını sağlayan 1804 Sokak’ın 1 kilometrelik yolunu asfaltladı.

3600 TON ASFALT SERİLDİ

Vatandaşların konforu ve rahat ulaşımı için gece gündüz çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Gebze Şehirler Arası Otobüs Terminali ve E-5’in yanında kalan 1804 Sokak’ın 1 kilometrelik yoluna 3600 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca, çoğunlukla tır ve kamyonların geçtiği yolun her iki tarafında bulunan kaldırımlara da yenileme çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 3500 metrekarelik alanda kaldırım çalışması yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar bölge halkının memnuniyetini kazandırdı. Vatandaşlar asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının bu bölgede ulaşıma nefes aldırdığını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.