Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Yüzbaşılar Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi’ni yeşillendirdi.

Bahriye Üçok Caddesi yeşillendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki ana arterleri akıcı hale getirirken caddeleri yeşillendirerek modern bir görünüme kavuşturmayı da ihmal etmiyor. Bu kapsamda Gölcük Yüzbaşılar Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

MODERN GÖRÜNÜM

Doğaya ve yeşile büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin boş alanlarını yeşillendirmesinin yanı sıra inşa ettiği projelerin çevresini de yeşil alanlarla kaplıyor. Şehir içi ulaşımının daha konforlu ve kesintisiz hale getirmek için düzenlenen caddeler, aynı zamanda modern bir görünüme de kavuşuyor.

CADDE YEŞİLLENDİRİLDİ

Kent içindeki alternatif yolların daha elverişli hale getirilmesi için yapılan caddeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil alanlar Dairesi Başkanlığı ekiplerince yenileniyor. Bu kapsamda yol yapım çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanan Gölcük Yüzbaşılar Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi yeşillendirildi.

4 BİN ATEŞ DİKENİ DİKİLDİ

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığınca yapılan çalışma kapsamında 370 metre uzunluğunda refüj yeşillendirildi. Refüje 111 metreküp toprak serimi yapıldı. Refüj uzunluğunca 4 bin 725 adet ateş dikeni dikildi. Ayrıca 2 spiral leylandi toprak ile buluştu. Cadde yeşillendirme çalışmaları ile görselliği daha da güzelleşti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.