Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde ilk mezunlarından olduğu General Edip Bayoğlu İlkokulu’nda öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Öğretmenlik kutsal bir görev. Türkiye’nin geleceğine ışık tutuyorsunuz” dedi

“Türkiye’nin geleceğine ışık tutuyorsunuz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde ilk mezunlarından olduğu General Edip Bayoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ile birlikte okula ziyaret gerçekleştiren Başkan Şener Söğüt, öğretmenlerle bir araya geldi. Okul hakkında bilgiler alan Başkan Şener Söğüt, öğretmenlere hem çiçek hem de küçük birer hediye takdim etti. Ziyarette ilk konuşan Okul Müdürü Bilal Sürücü oldu.

“EN FEDAKAR İNSANLARIDIR”

General Edip Bayoğlu İlkokulu Müdürü Bilal Sürücü, “Bugün sizler tarafından hatırlanmak ve ziyaret edilmek gerçekten güzel bir duygu. Başkanımızın her daim desteğini hissediyorduk. Şimdi aramızda olması da bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan da tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Öğretmenler 365 günde 1 gün değil, 1 günde 365 kez hatırlanması lazım. Öğretmenler bu toplumun en cefakar ve fedakar insanlarıdır” dedi.

KUTSAL VE ÇOK ÖZEL BİR MESLEK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında, “İlk mezunlarından olduğum bu okulda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, okul müdürümüz, muhtarımız ve siz değerli öğretmen arkadaşlarımızla bir arada olmak gerçekten güzel ve özel bir duygu. Hepinizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. 24 Kasım öncesinde sizlerle bir araya gelmek istedik. Öğretmenlik gerçekten kutsal ve çok özel bir meslek.

AYDINLIK YARINLARA HAZIRLIYORSUNUZ

Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, onları aydınlık yarınlara hazırlayan siz öğretmenlerimiz siniz. Bu kutsal görevi sevgi, şefkat ile büyük bir fedakârlıkla yerine getiriyorsunuz. Ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bir ülkenin gelişmesi, güçlenmesi ve büyümesi o toplumu oluşturan insanların eğitim seviyesi ile doğrudan ilişkilidir. Bu eğitim ve öğretim ne kadar güçlü verilirse, ülkemiz ve milletimiz o kadar büyük ve güçlü olacaktır” dedi.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Bizim için vazgeçilmez olan ve en fazla destek vermemiz gereken kurumlardan biri kuşkusuz eğitim kurumları. Her zaman eğitimden gelen talepleri önceliğimiz olarak görmüşüzdür. Körfez Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız. Eğitime verdiğimiz desteği bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sürdüreceğiz. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.