Paylaş

İzmit Belediyesi vatandaşların hayatını kolaylaştırıp, onları hizmetle buluşturmaya devam ediyor. Seçim öncesi vatandaşlara verdiği sözleri bir bir yerine getiren Hürriyet, toplu taşıma aracı olmayan Alikahya Pazar alanına ücretsiz ring servisi hizmetini başlatıyor.

İzmit Belediyesi tarafından vatandaşların pazar yerlerine ulaşımını kolaylaştırmak için hazırlanan ücretsiz ring servis hizmeti Alikahya Mahallesi’nde hayata geçiyor. Alikahya Kapalı Pazar Alanı’na 27 Kasım Çarşamba Günü’nden itibaren başlayacak olan ücretsiz ring servis hizmetinden vatandaşlar,  10.00-18.00 saatleri arasında her saat başında yararlanabilecek.

ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKÂNI

Pazar alanına toplu taşıma atacı olmadığı için yıllardır kendi imkânları ile ulaşım sağlayan Alikahya Atatürk, Merkez ve Fatih mahallerine bağlı Körüktepe, Boşnaklar ve Gürcüler köy yerlerinde yaşayan bölge halkı, ring servis ile kapalı pazar alanına ücretsiz gidebilecek.

BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “  vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza hizmet sunmak, onların hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.  Halkımızın mutluluğu için çalışmaya devam” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.