Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Dünya Diş Hekimliği Günü programına katıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de hizmet veren Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Başhekim Dt. Kerem Muhammet Özkahraman, doktorlar ve personelin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü kutladı.

KOCAMAN’A PLAKET

Program öncesinde Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Özkahraman’ı makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Desteklerinden dolayı Başhekim Özkahraman, Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür hediyesi verdi.

TÜRKİYE SAĞLIK ALANINDA MARKA OLUYOR

Dünya Diş Hekimliği Günü’nü konuşan Nuh Çimento Sanayi Vakfı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Başhekim Dt. Kerem Muhammet Özkahraman “Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” derken, Belediye Başkanı Kocaman “Türk hekimlerimiz dünya genelinde başarısını göstermiştir. Sizler burada olduğunuz için bizler daha huzurlu yaşıyoruz. Ülke olarak sağlık alanında her geçen gün daha güzel seviyeye geliyoruz. Sağlık alanında Türkiye bir marka olma yolundadır. Bunu da işini sevgiyle, özveriyle yapan tüm hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız sayesinde başarıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından pasta kesildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.