Paylaş

AHMET’İN BAŞARISI ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE ÖRNEK OLACAK 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Down Cafe’yi ziyaret ederek, hem kafede çalışanların 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutladı hem de Dünya Down Sendromlular Judo Dünya Şampiyonasında ülkemize ilk kez altın madalya kazandıran Talha Ahmet Erdem’e tebrik etti.   Ziyarette Hürriyet “Ahmet’in bu azmi ve başarısı inanıyorum ki tüm engelli kardeşlerimize örnek olacak. Ahmet’in bu başarısı sayesinde inşallah daha çok şampiyonlar çıkacak” dedi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Down Cafe’de çalışan Talha Ahmet Erdem Portekiz’de düzenlenen Down Sendromlular Judo Şampiyonası’nda Türk Bayrağı’nı temsil etti. Erdem, Down Sendromlular Judo Şampiyonası’nda bu alanda Türkiye’ye ilk dünya şampiyonluğu getirip altın madalya ile ülkemize geri döndü. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ahmet’i çalıştığı Down Cafe’de ziyaret ederek şehrimizi ve ülkemizi temsil ettiği ve altın madalya ile döndüğü için tebrik etti.

GÜNAYDIN ŞAMPİYON

Ahmet’i “Günaydın Şampiyon” diyerek selamlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Sen ne kadar güzel bir başarı elde ettin öyle. Kutluyorum seni. Bizi gururlandırdın. İzmit adına Kocaeli adına sana çok teşekkür ediyorum. Başarıların daim olsun. Daha güzel başarılar elde edeceğine de eminim” şeklinde konuştu. Başkan Hürriyet Ahmet’e “As Yap Şampiyon Olucaz B’oolum” yazılı atkı ve birlikte pasta yaparken çektirdikleri fotoğrafı hediye etti.

AHMET’İN BAŞARISI TÜM ENGELLİLERE UMUT OLACAK 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Ahmet’in bu başarısının tüm engellilere umut olacağına inandıklarını belirten Başkan Hürriyet “Ahmet’in bu azmi ve başarısı inanıyorum ki tüm engelli kardeşlerimize örnek olacak. Ahmet’in bu başarısı sayesinde inşallah daha çok şampiyonlar çıkacak” diyerek Talha Ahmet Erdem’in ailesini de tebrik etti. Ayrıca Başkan Hürriyet, Şampiyon Ahmet’in yanı sıra Down Cafe’de çalışan diğer personellere de Kocaelispor atkısı hediye ederek pasta kesip birlikte fotoğraf çektirdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.