Paylaş

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ve ilçe yönetimini ziyaret etti. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan ve samimi bir şekilde geçen ziyarette konuşan Başkan Büyükakın, “Seçim süreci boyunca hepiniz bizlere çok destek oldunuz. İttifak içerisinde birlikte çalışıyoruz. Bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Ülkemizin gerek 2023 gerek 2053 gerekse 2071 hedeflerine ulaşması için hep birlikte çalışıyoruz, çalışacağız. Tek bir gayemiz var, çocuklarımızın daha güzel bir Kocaeli daha güzel Türkiye’de yaşaması” ifadelerini sarf etti.

“HEPSİ MEYDAN OKUYOR AMA BİZ MAKSADIMIZA ULAŞIYORUZ”

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın da yer aldığı ziyarette, MHP ilçe teşkilatına konukseverlikleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizde vesayete dair bütün prangalar kırıldı. Dünün Türkiye’sinde hükümet olabilirdiniz ama iktidar olamazdınız. Bunlar aşıldı. Belli vesayet makamlarının ve lobilerin etkileri kırıldı. Bununla birlikte dünyadaki belli odakların etkisi de kırıldı” dedi. “Bütün karşı duruşlara rağmen işte bugün Kıbrıs’ın güneyinde doğalgaz arıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Doğalgaz arama gemilerinin ülkemiz envanterine girmesiyle çok şükür Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Aynı şekilde Suriye’de operasyon yapıyoruz. Bize karşı duran ülkelerin hepsi meydan okuyor ama biz maksadımıza ulaşıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

MHP Kartepe ilçe yönetimine gerçekleştirdiği ziyarette, “Birlik ve beraberliğimiz de çok önemli” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Şehrimizde hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz hizmetlerimiz noktasında bize her anlamda destek oluyorsunuz. Bunun için bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Birliktelikte ulaşımdan çevreye altyapıdan gençliğe kadar birçok konu ele alınırken MHP Kartepe İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Avrupa Konseyi’nde Türkiye Ulusal Heyeti Başkanı olarak gerçekleştirdiği konuşma için de Başkan Büyükakın’a ayrıca teşekkür etti. Ziyaret yapılan görüş alışverişin ardından sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.