Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, emekli olan personelle Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Başkan Söğüt, “Kapımız her zaman sizlere açık. Bu ailenin hala bir parçası olduğunuzu unutmayın” dedi

Söğüt, “Her zaman ailemizin bir parçası olacaksınız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, emekli olan personelle Tütünçiftlik’te bulunan Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Son dönemde emekli olan 26 personelle bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı tek tek teşekkür etti. Başkan Söğüt, “Körfez halkına bugüne kadar güzel işler yapıldıysa, hizmetler sunulduysa ve projeler hayata geçirildiyse bunda sizlerin emeği büyük.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Hem şahsım hem de Körfez halkı adına sizlere sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Tabi çalışma hayatı stresli ve yoğundur. Ailenize fazla zaman ayıramadığınız zamanlar olmuştur. Şimdi yeni bir hayatın başlangıcındasınız. Hem ailenize hem de sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Emeklilik hayatınızın ailenizle mutlu geçirmenizi diliyorum.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Biz büyük bir aileyiz. Emekli olsanız bile her zaman beraberiz. Ailemizin bir parçası olmaya devam ettiğinizi unutmayın. Kapımız her zaman açık. Her türlü sorun ve sıkıntınızda Körfez Belediye Başkanı olarak ben ve ekibimin kapısı sizlere her zaman açık olacaktır. Yapabileceğimiz bir şey varsa her aman elimizden geleni yapmaya hazırız.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Sizlere yeni yaşantınızda sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra emekli personele plaketlerini takdim etti. Yemeğe Başkan yardımcıları; Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz ile Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar da katıldı. Yemek sonrasında emekli personelle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

EMEKLİ OLAN PERSONELLER

Emekli personel: Ahmet Mızrak, İsa Taş, Nuray Turna, Nihat Yüksel, Mehmet Emin Doğan, Ali Ülker, Saniye Temel, Hasan Yıldırım, M. Asaf Pulat, Nihat Kılıç, Bahaddin Aydın, Yaşar Şimşek, Mehmet Güler, Hüseyin Gültekin, Efrail Altıparmak, Cemal Çeri, Zinnur Kansoy, Şemsettin İnce, Merih Yiğit, Harun Özdemir, Suzan Koyuncu, Selahattin Kurt, Zeynep Karakışla, Ali Tetik, Şeref Çağlar ve Cezmi Gülmez

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.