Paylaş

İlimizin en aktif derneklerinden genel merkezi Kocaeli’de bulunan BAYŞAD (Bağımsız Yazarlar Ve Şairler Derneği) 3 Aralık engelliler günü dolayısı ile 8 Aralık pazar günü saat 14:00’da Gölcük Down kafede +1 farkla şiir etkinliği düzenledi.

Geniş katılımın gözlendiği etkinliğe ev sahipliğini Gölcük Down kafe adına BAYŞAD Şairlerinden Songül Kılıç üstlendi.

BAYŞAD Divan kurulu üyelerinin ve BAYŞAD Şairlerinin katıldığı etkinliğe Düzce Gölyaka engelliler kültür ve dayanışma derneği adına Nuray Okşit ve beraberinde Bilecik ve Eskişiehir’den katılımcılar destek verdi.

Sunumu BAYŞAD Genel başkan yardımcısı Dilek Dila Mert’in üstlendiği etkinlikte açılış konuşmasını yapan BAYŞAD Kurucusu BAYŞAD Genel Başkanı H.Osman Saraç konuşmasında BAYŞAD olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini belirterek “Engelliye engel olana Özürlü”denir sözüyle konuşmasına son verdi.

Saraç uzaktan yakından etkinliğe katılan şairlere ve Gölcük Down kafe çalışanlarına teşekkür etti.

Etkinlikte şairler şiirleriyle kendilerini izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşatırken üstüne basa basa gerek okudukları şiirlerle gerekse BAYŞAD Şairlerinin yazmış olduğu atışma ile Down Sendromunun yaşamda,edebiyatta,sanatın bütün kollarında bir engel teşkil etmediğinin asıl engelin, onlara engelli gözüyle bakan, engelli beyinlerde, kalplerde, olduğunun altını çizdiler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.