Paylaş

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mobil ekipleri kentin dört bir yanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kuruçeşme’den Alikahya’ya,  Ayazma’dan Sanayi Mahallesi’ne şehrin dört biryanında çalışmalarını sürdüren ekipler,   yaşanan eksikliklere anında müdahale ederek İzmit’in daha yaşanabilir bir kent olması adına titizlikle çalışıyor.

DÖRT BİR YERDE

Bu kapsamda ekipler parke yol tamiri, kaldırım tamiri, yol düzenleme, granit tamiri, bordür tamiri ve bir çok konuda gerçekleştirdiği çalışmalarla kentin güzel bir görünüme kavuşturulması için kent dört bir yanında çalışıyor.

SABAHIN İLK IŞIKLARIYLA BİRLİKTE YOLLARA DÜŞÜYORLAR

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahları mesai saatinin başlamasıyla birlikte belediyenin Yeşilova Mahallesi’nde bulunan şantiyesinde bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştiriyorlar. Görev dağılımının ardından mobil ekipler kentin belirli bir noktalarına doğru yola çıkarak eksikliklere anında müdahale ediyorlar.

KENTİN ÇEŞİTLİ NOKTALARINDA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞİYOR

Yapılan çalışmalar kapsamında son olarak  Yenişehir Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Akçakoca Mahallesi Kapanca Sokak ve Kuruçeşme Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi üzerinde parke yol tamiri gerçekleştirerek vatandaşların taleplerine anında yanıt vererek gerekli çalışmaları gerçekleştirdiler.    

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.