Paylaş

Turan Şahin’e önemli ödül

Yaptığı önemli etkinliklerle Kocaeli’nin en aktif dernek başkanlarından biri olan Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin’en önemli bir ödül, Ankara’dan geldi. Tokat’ta yayın yapan bir yerel basın kuruluşu; bu sene 19.’sunu gerçekleştirmiş olduğu ‘Tokat’ın enleri’ ödülünü; ‘Yılın Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülünü, başkanlığını Turan Şahin’nin yapmış olduğu Kocaeli Tokatlılar Derneği’ne verdi.

Tokat Enleri Ödül Töreni Ankara yapıldı. İki ay önce başlatılan anketler ile Türkiye genelinde başarılı bulunan Tokatlı sanayici iş adamları ve belediye başkanları sanatçılar, sporcular, sivil toplum kuruluşları ve bireysel başarıların değerlendirildiği 2019 yılı ödülleri merhum dünya şampiyonu güleşçi Hüseyin Akbaş adına verildi Yöresel lezzetlerin ikram edildiği kokteyl ile başlayan gecede ilimizi temsil eden Kocaeli Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Turan Şahin yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu seçildi.

ÖDÜLÜNÜ, MİLLETVEKİLİNDEN ALDI

Otuzbeş başarı ödülü ve yirmi teşekkür ödülün dağıtıldığı Ödül töreninde yılın en başarılı sivil toplum kuruluşu ödülünü Turan Şahin TBMM idari amiri Tokat Millet vekili Kadim Durmazın elinden aldı. Gecede ufak bir konuşma yapan Şahin “Doğduğumuz kentler nasıl önemliyse Doğduğumuz kentlerde o kadar kıymetli, bizler onbeşlilerin torunlarıyız her birimizin ayrı ayrı çok önemli sorumlulukları var.

Bizler adımıza yakışır şekilde hizmet aşkıyla çalışmamız gerek alevi, Sünni, Kürt, Çerkez, Laz diye ayrışmamalıyız bizle bu ülkenin birliğinden yana olan vatan sevdalısı insanlarız” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.