Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet; çocukların daha sağlıklı ortamlarda spor yapmaları ve daha güvenli parklarda vakit geçirmeleri için Yeşilova Mahallesi, Durhasan, Balören ve Bağlıca Köylerinde çalışmalarını sürdürüyor.

 “Çocuk gülerse dünya güler” diyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, çocuklardan kendisine gelen taleplere anında cevap vererek gerekli çalışmaları başlatıyor. Bu kapsamda mahallerine park ve spor tesisi isteyen çocuklar için İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Yeşilova Mahallesi, Durhasan, Balören ve Bağlıca köylerini ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulundu.

ÇOCUKLAR İSTEDİ, FATMA ABLALARI HAREKETE GEÇTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Yeşilova Mahallesi ziyaretinde çocuklar, basketbol sahasından topları yola kaçtığı için Fatma ablalarından çözüm istemişti. Bunun üzerine İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Şehit Taner Durmuş Parkı’nda ki basketbol sahasında incelemelerde bulunarak çocuklar için gerekli çalışmayı başlattı.

KÖYLERE YENİ SPOR TESİSLERİ GELİYOR

Ardından İzmit Belediyesi Müdürleri Aysun Kılıç ve Mithat Ağa; Durhasan, Balören ve Bağlıca köylerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında köy muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan birim müdürleri mevcut olan park ve spor alanlarının yenilenmesi, olmayan park ve spor alanları içinde yenilerinin yapılması için gerekli incelemeleri sağladı. 

TESPİT VE İNCELEMELERDE BULUNDUK

İncelemelerin ardından konuşan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç, “Belediyemize bağlı köylerimizdeki mevcut parkların durumlarını tespit etmek ve ihtiyaçları gidermek adına incelemelerde bulunduk. Başkanımızın isteği üzerine en kısa zamanda mahallerimizde ki bu eksikleri tamamlayıp, çocuklarımızı  yeni parklarına ve spor alanlarına kavuşturacağız” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Ardından konuşan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, “Spor müdürlüğümüzün planlamaları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürü Aysun Bolat Kılıç ile incelemelerde bulunduk. Çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda spor yapması adına incelediğimiz bölgelerde gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.