Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli minikleri çocuk tiyatroları açılış programında yalnız bırakmadı.   

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan program ile çocuk tiyatroları 2019-2020 sezon perdelerini açtı. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ında katıldığı çocuk tiyatroları açılış gösterisinde “Uğur Böceği Çan Çan” miniklerin büyük ilgisiyle sahnelendi.

GÖSTERİ ÖNCESİNDE MİNİKLERE SÜRPRİZ

Kartepe Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde Necip Fazıl Kısakürek ve Hasan Yılmaz Kültür Merkezlerinde dönüşümlü olarak tiyatro gösterileri Kartepeli miniklerle bir araya gelecek. Gösterim öncesi Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler drama etkinliği, animasyon gösterileri, mini club dans gösterileri, sosis balon ve yüz boyama etkinliği ile Kartepeli minikler eğlendiler.

UĞUR BÖCEĞİ ÇAN ÇAN MİNİKLERLE BULUŞTU

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çocuk tiyatroları yeni sezonu çocukların kişisel gelişimi için örnek tema ve mesajlar içeren Uğur Böceği Çan Çan ile açtı. Tek perde oynanan oyun Kartepeli miniklerin beğenisini kazandı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’da tiyatro gösterisini izledi. 

TİYATRONUN ÖNEMİ

Gösterisi sonrasında konuşan Belediye Başkanı Kocaman “Kartepe Belediyesi Çocuk Tiyatroları 2019-2020 sezonunu açtık. Miniklerimizin gelişmesinde sosyal aktivitelerin ne kadar önemli olduğu bilinmektedir. Sanatla erken yaşta tanışan çocuklar, hayatı daha iyi tanımlıyor, yeteneklerini keşfediyor ve hayal gücünü geliştirerek daha verimli kullanabiliyor. Bu düşünceden hareketle tiyatro gösterilerimizi sizlerle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.