Paylaş

Körfez’de açılan her işletmenin ilçe ekonomisine katkı sağladığını her platformda vurgulan Belediye Başkanı Şener Söğüt ilk olarak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile birlikte Mehmet Şafak’ın sahibi olduğu ‘Rıhtım Restaurant’ işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.

EKONOMİK DEĞERİNİ ARTTIRIYOR


Vatandaşların yanında olmayı sürdüren Başkan Söğüt daha sonra, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve STK Başkanlarıyla birlikte, Emlak Konut Çarşı Yapı bölgesinde, Serpil Çınar’ın sahibi olduğu Aldo Kokoreç ve Mangal Evi işletmesinin açılışını gerçekleştirerek, kurdele kesimini gerçekleştirdi. Başkan Söğüt, “Açılan her işletme kentimizin ekonomik değerini arttırıyor” dedi.

AĞRILILAR DERNEĞİNE AÇILIŞ

Derneklerin; birlik beraberliği pekiştiren, insanları farklı etkinliklerde buluşturup bağları sağlamlaştıran yapılar olduğunu söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ağrılılar Derneğinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Söğüt açılış sonrasında Dernek Başkanı Ahmet Ertem ile yönetim kurulu tebrik ederek, başarılar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.