Paylaş

İlimizin en aktif STK’larından kısa adı BAYŞAD olan (Bağımsız Yazarlar Ve Şairler Derneği), İzmit YahyaKaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, eğitimci Canan Hancı önderliğinde her ay düzenlediği Şehit Ziya Sarpkaya Kütüphanesi Şair Yazar Buluşmaları ,kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bugün saat 11:00’da düzenlenen şiir söyleşisine konuk oldu.

BAYŞAD Kurucusu Genel Başkanı H Osman Saraç’ın katılamadığı etkinlikte BAYŞAD’ı Genel Başkan Yardımcısı Dilek Dila Mert ve BAYŞAD Kurucu üyesi usta şair hece ustası Eyüp Cüce temsil etti.

Hoş bir sohbet ve şiir havasında geçen etkinlikte 40 dakika boyunca BAYŞAD şairleri eşliğinde ,öğretmenler ve öğrenciler dinleyicilere şiir dolu dakikalar yaşattılar.

Programda BAYŞAD adına konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Dilek Dila Mert BAYŞAD olarak il içi ve il dışında gerçekletirilen kültür ve sanat faaliyetlerini dün olduğu gibi bugünde yarında desteklemeye devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Program sonrası İzmit YahyaKaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ergin Aktop günün anısına konuk şairlere KAÇOD adına yapılan bağış sertifikalarını takdim ederek katılımcı şairlere teşekkürlerini sundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.