Paylaş

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan yeni Çetin Emeç Üst Geçit Köprüsü’ne var olan iki asansörün haricinde bir engelli asansörü daha yapılıyor.

Çetin Emeç’e bir asansör daha geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan yeni Çetin Emeç Üst Geçit Köprüsü’ne engelli asansörü yapılacak. Var olan iki asansörün haricinde Yenidoğan otobüs durağına erişim için yapılacak olan engelli asansörü için Büyükşehir Belediyesi’nde ihale düzenlendi. İhaleye en yüksek teklifi AKE Asansör Firması 401 bin 570 TL ile verirken en düşük teklifi 248 bin 659 TL ile Ali Sait Aktekin ve Fatih Mümin Kılıç iş birliğindeki firma verdi.

YENİDOĞAN OTOBÜS DURAĞINA ERİŞİM KOLAYLAŞACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda yeni ve modern hale getirdiği Çetin Emeç Üst Geçit Köprüsü’nü, engelli vatandaşların Yenidoğan otobüs durağına ulaşımını da kolaylaştıracak. Bu doğrultuda engelli vatandaşların yaya üst geçidini rahatlıkla kullanabilmeleri için yapılacak asansörün ihalesi gerçekleşti. İhale sonucuna göre firma en kısa zamanda çalışmalara başlayacak.

Ali Sait Aytekin + Fatih Mümin Kılıç248.659,00 TL
AtlasBK İnşaat329.041,00 TL
Öz Asansör İnş.376. 565,00 TL
Emay mimarlık377.051,50 TL
AKE Asansör401.570,00 TL

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.