Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, hemşerilerini en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

HACER İLE ALİ NİŞANLANDI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi personellerinden Hacer Karabela ile Ali Karavar’ın nişan yüzüklerini AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte taktı. Allah tamamına erdirsin dileğinde bulunan Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi. 

MUHAMMET İLE BETÜL EVET DEDİ

İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alparslan’ın oğlu Muhammet Alparslan ile Betül Yis’in düğün cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

ÖMER VE ESRA DÜNYA EVİNE GİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Kaymakamlığı personellerinden Ömer Faik Özkul ile Esra Çakır’ın düğün cemiyetine Kartepe İlçe Kaymakamı Altuğ Çağlar, geçmiş dönem İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte katıldı. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanım Kocaman hediyesini verdi.

EKREM İLE MELTEM ÇOK MUTLU

Kartepe Köseköy Mahallesi sakinlerinden Ekrem Bakır ile Meltem Çelikyurtlu’un nikahlarını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman kıydı. Genç çifti tebrik eden Belediye Başkanı Kocaman hediyesini verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.