Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahyalı kadınların doyasıya eğlendiği matine programında günün yorgunluğunu atarak bir kez daha gönülleri fethetti


İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahya Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca ve azaları tarafından mahalle sakini kadınlar için düzenlenen kadınlar matinesinde yorgunluk attı. Mahalle sakinlerinin büyük bir coşkuyla karşıladığı Başkan Hürriyet, kendisiyle hatıra fotoğrafı çekilmek isteyenleri de her zamanki gibi kırmadı. Her yaştan kadın ve çocuğun katıldığı programda Başkan Hürriyet, Alikahyalı kadınların sevgi gösterileri eşliğinde eğlenceye ortak oldu.  Programda kadınlara hitap eden Başkan Hürriyet, kadınların bir araya geldiğinde aşamayacağı hiçbir sorun olmadığını ifade etti. 


MUHTARA TEŞEKKÜR


Başkan Hürriyet, “Bu kadar güzel Alikahyalı kadın arkadaşımı görmekten ve aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Alikahya Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca’nın kendisine Alikahyalı kadınları bir araya getirerek ve yeni yıl öncesi kadınlara yönelik program düzenlemek istediklerini söylediğini belirten Başkan Hürriyet, “Bizlerde kadınlar için can feda diyerek programa destek verdik ve bu akşam sizlerleyiz. Böyle güzel bir etkinliği düzenlediği için sayın muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


TÜM İYİLİKLER SİZİNLE OLSUN


Yaklaşan yeni yıl sebebi ile herkese güzelliklerle geçecek bir yıl dileyen Başkan Hürriyet, “Yeni bir yılı daha karşılamaya hazırlanıyoruz. Bu yeni yıl öncesinde de Rabbim’den hepinizin hayırlı güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum. Umarım karşılamaya hazırlandığımız yeni yılda tüm iyilikler, güzellikler sizinle olur, haneleriniz huzurlu, bolluk bereket içerisinde, sağlıkla olur. Bugün bu programda bizleri buluşturan emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor ve hepinize tekrardan iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.